Tudnivalók a kurzusról

​A képzést szervező vállalja, hogy angol nyelvoktatási szolgáltatást biztosít a résztvevő számára az alábbi feltételekkel:

A tanfolyam megnevezése:
Cambridge C1 Advanced nyelvvizsga-felkészítő kurzus
Kurzus nyelvi szintje: felsőfok (C1)
(Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004394)

A nyelvi képzés oktatója: Corvin Beatrix
A képzés teljes időtartama: 2021. április 9. – 2021.június 25.
A képzés óraszáma (45 perces tanórák): 48 óra, 12 alkalommal (heti 1x) 4x45 perc, 
A képzés helye: Online Zoom oktatás

- A jelentkezési űrlap kitöltésével és a tandíj átutalásával a jelentkező elfogadja és magára érvényesnek tartja a jelentkezés feltételeit és az ÁSZF-et. Az űrlap kitöltése és elküldése online szerződéskötésnek minősül.

- A teljes képzés tandíja: 105.000 Ft, melyet az online képzésben résztvevő átutalással, a kurzus megkezdése előtt fizetett meg, melyről online számlát kapott.

- A képzés díja tartalmazza: az előzetes szintfelmérést, a választott tanfolyam tanóráinak díját és az összes szükséges órai tananyagot, házi feladatot, azoknak javítását, melyet az oktató emailben fog minden óra előtt kiküldeni a résztvevőknek.
- A képzés díja nem tartalmazza: az esetleges nyelvvizsga díját.

- A jelentkező kijelenti, hogy önállóan töltötte ki az átküldött szintfelmérőt, mindenféle segédeszköz használata nélkül.

Online oktatás technikai feltételei:

- A jelentkező tisztában van azzal, hogy online oktatás formájában meghirdetett kurzusoknál az órák online kerülnek megtartásra Zoom vagy Skype szoftverek használatával. Ebben az esetben a jelentkező vállalja, hogy rendelkezik stabil internet kapcsolattal és mikrofonnal, kamerával felszerelt számítógéppel/laptoppal. A jelentkező vállalja, hogy az első óra előtt letölti a Zoom és Skype alkalmazásokat – melyen keresztül az oktatásba be tud kapcsolódni. Okostelefon nem elegendő az órák követésére. A jelentkező felelőssége az internet kapcsolat és a fenti technikai eszközök, alkalmazások beszerzése, üzembe helyezése és előzetes kipróbálása. Minden esetben a résztvevőt terheli a saját technikai eszközeinek vagy az internet kapcsolatának hiányosságából vagy hibájából adódó távolmaradás az online óráról. Ebben az esetben kompenzáció a résztvevőnek nem jár.

- Lemondás: Tanfolyam visszamondására legkésőbb a kurzus indulása előtt 8 nappal van emailben lehetősége a jelentkezőnek. Ebben az esetben a tanfolyam teljes befizetett díja visszajár. A jelentkezési határidő után a tanfolyami jelentkezés nem módosítható a képzést szervező által nyújtott egyéb szolgáltatásokra. Amennyiben a kurzust a résztvevő nem tudja lejárni (részben vagy teljes egészében), a képzési díjat nem áll módunkban visszatéríteni. A befizetett, és meg nem kezdett órák másik, illetve későbbi tanfolyamra át nem ütemezhetők, másra át nem ruházhatók.

- Az itt nem listázott további szerződési feltételek a honlapon az ÁSZF-ben megtalálhatók.