top of page
személyre szabott
oktatás

Állásinterjúra felkészítő modul

EGYÉNI OKTATÁS
1 / 2 alkalom - összesen 6x45 perc
állásinterjú felkészítés

Azoknak ajánlom ezt a modult, akik a közeljövőben szeretnének álláskeresésbe fogni vagy egy konkrét pozícióra szeretnék beadni a pályázatukat. A modul nem csak nyelvi elemeket tartalmaz, hanem gyakorlati segítséget nyújt a valós élethelyzetekhez egy állásinterjún.

A workshop a következő elemet tartalmaz - 6x45 perc időtartamban - Ára: 45.000 Ft egyéni felkészítésben

1. Szükséges alapszókincs - választékos angol nyelvű kifejezések munkaleírással, munkavégzéssel kapcsolatban, tipikusan állásinterjúra

2. Állásinterjú kérdések - személyre szabott oktatás, tanácsadás, konkrét kérdésekkel és válaszokkal az adott pozícióra - amelyet a hallgató nyomtatott formában is megkap.

3. Állásinterjú begyakorlása - melyet a felkészítő anyag és a megbeszélt kérdések alapján főpróba-szerűen begyakorlunk, figyelvén a nyelvtani, kiejtésbeli és stílusbeli elemekre, csakúgy mint a magabiztosság és tűzoltási-stratégiák elsajátítására.

4. Anyag összeállítás - az órán megbeszélt anyagok - interjú kérdések és válaszok + önéletrajz + motivációs levél kijavítása, lektorálása, személyre szabott formai véglegesítése.

 

Igény esetén:

5. Önéletrajz (CV/Resumé) megírásához segítségnyújtás a nemzetközi gyakorlatban megkövetelt irányelvek alapján. A hallgató magyar önéletrajzának angol változatát elkészítjük, kijavítjuk.

6. Motivációs levél megbeszélése és megírása egy konkrét pozícióra - figyelembe véve a sikeres motivációs levelek jellemvonását, trükkök, fordulatok elsajátítása, hogy azt a későbbiekben a hallgató az adott pályázataira szabhassa.

bottom of page