Fontos információk online kurzusokról

Tanfolyam vásárlása előtt olvassa végig

- A kurzus megvásárlásával a jelentkező elfogadja és magára érvényesnek tartja a jelentkezés feltételeit. A honlapon keresztül történt vásárlás ill. a tanfolyam díjának átutalása online szerződéskötésnek minősül.

- Online befizetést követően a számlát emailben küldjük a jelentkezőnek a fizetési adatoknál megadott számlázási címre.

- Ha cég nevére kéri a számlát, akkor a cég nevét legyen kedves a számlázási címhez beírni.

- Ha oktatási szerződésre is szüksége van, akkor vásárlás előtt jelezze, hogy a szerződést a cég nevére meg tudjam írni, ill. ha szüksége van díjbekérőre az utalás előtt, akkor kérném, hogy szintén szóljon.

- Ha banki átutalással szeretné kiegyenlíteni a kurzus díját akkor ITT tudja jelezni.

- A csoportok maximális létszáma 6 fő. A létszám feltöltése a tanfolyam díjának befizetése alapján és nem az előzetes regisztráció alapján történik.

- Ha az adott csoportra a honlapon meghirdetett jelentkezési határidőig nem jelentkezik a meghatározott minimum 5 fő, az oktatásszervező jogosult a tanfolyamot lemondani, a szerződéstől elállni, az esetlegesen már beérkezett tanfolyamdíjat köteles a jelentkezési határidőt követő nap éjfélig visszautalni a jelentkezőnek. 

- Lemondás: A tanfolyamra való jelentkezés a kurzus indulása előtt 10 nappal a megadott email címen lemondható. Ebben az esetben a kurzus díjának 10%-át levonjuk az addig átküldött digitális anyagok, javítás és a jelentkezés kezelésének költségeként, 90% pedig visszautalásra kerül.  A fenti dátum utáni lemondás esetén a tandíj nem visszatérítendő, a jelentkezés nem módosítható és más órára fel nem használható a csoport kis létszámára való tekintettel.

- A jelentkező kijelenti, hogy nyelvtudása megfelelő az adott kurzus leírásánál meghatározott, minimálisan elvárt nyelvi szintnek. Cambridge C1 tanfolyamhoz erős középfok (B2), egyéb tanfolyamokhoz átlagos középfokú (B2) nyelvtudás szükséges. A jelentkező az angol nyelven tartott órákba be tud kapcsolódni, angolul társalgást tud folytatni. Szintfelmérő kitöltése esetén a jelentkező kijelenti, hogy önállóan töltötte ki az átküldött szintfelmérőt, mindenféle segédeszköz használata nélkül.

- A jelentkező tisztában van azzal, hogy online oktatás formájában meghirdetett kurzusoknál az órák online kerülnek megtartásra Zoom vagy Skype szoftverek használatával. Ebben az esetben a jelentkező vállalja, hogy rendelkezik stabil internet kapcsolattal és mikrofonnal, kamerával felszerelt számítógéppel/laptoppal/Ipaddal és az első óra előtt letölti a Zoom és Skype alkalmazásokat – melyen keresztül az oktatásba be tud kapcsolódni. Okostelefon nem elegendő az órák követésére. A jelentkező felelőssége az internet kapcsolat és a fenti technikai eszközök, alkalmazások beszerzése, üzembe helyezése és előzetes kipróbálása. Minden esetben a résztvevőt terheli a saját technikai eszközeinek vagy az internet kapcsolatának hiányosságából vagy hibájából adódó távolmaradás az online óráról. Ebben az esetben kompenzáció a résztvevőnek nem jár.

- A résztvevők mindig az adott óra napján fogják majd megkapni a Zoom meghívót és az óra anyagát is E-book formában, legkésőbb az óra kezdése előtt egy órával. Az órai anyag online használható és jegyzetelhető PDF, de természetesen ki is tudják nyomtatni, ha szeretnék. Az óra időpontjában az alkalmazáson keresztül is fogok anyagokat megosztani. Az átküldött PDF pl. Adobe Reader programmal egyszerűen jegyzetelhető az "Aláírás" parancsot vagy töltőtoll ikont kiválasztva.

- A csoportos kurzusok extra ajánlatként tartalmaznak egyéni writing javításokat is. Cambridge C1 kurzus esetén 12 db, más kurzusok esetén 7 db 200-300 szavas writing feladatok javítását, abban az esetben ha az adott órán kiadott writing feladatot a résztvevő elkészítve 5 napon belül átküldi javításra WORD dokumentumban, csatolt fájlként emailben és a fájlnév a teljes névvel kezdődik (vezetéknév keresztnév)

- Az itt nem listázott feltételeket megtalálja az ÁSZF-ben.

Ha még kérdése van, a kurzus megvásárlása előtt lépjen velünk kapcsolatba: 702800011

A tanfolyamokon való részvételhez
középfokú, B2-es nyelvtudás szükséges