Állásinterjúra felkészítő workshop

ANGOL NYELVEN

MINICSOPORTOS OKTATÁS
 
A workshop időpontja:
2020. október 9. péntek
Jelentkezési határidő: október 1.

 

1 alkalom - 6x45 perc

  • Munkát keres? Angol állásinterjúra készül?

  • Gazdasági, pénzügyi vagy jogi területen szeretne elhelyezkedni? Esetleg HR vagy mérnöki munka érdekli?

Jelentkezzen a következő angol nyelvű felkészítő workshopunkra!

JOB INTERVIEW QUESTIONS AND ANSWERS IN ENGLISH

Azoknak ajánlom ezt a workshopot, akik a közeljövőben szeretnének álláskeresésbe fogni vagy egy konkrét pozícióra szeretnék beadni a pályázatukat. A workshop nem csak nyelvi elemeket tartalmaz, hanem gyakorlati segítséget nyújt a valós élethelyzetekhez egy állásinterjún.

1 modul = 4 elem

Amire számíthat a workshopon:

 

1. Önéletrajz (CV/Résumé) megírásához segítségnyújtás - a nemzetközi gyakorlatban megkövetelt irányelvek alapján.

2. Motivációs levél megbeszélése és megírása  - figyelembe véve a sikeres motivációs levelek jellemvonását, trükkök, fordulatok elsajátítása, hogy azt a későbbiekben a hallgató az adott pályázataira szabhassa.

3. Állásinterjúk kérdéseinek gyakorlása - személyre szabott oktatás, tanácsadás, konkrét kérdésekkel és válaszokkal az adott pozícióra - amelyet a hallgató nyomtatott formában is megkap.

4. Állásinterjú begyakorlása - melyet a felkészítő anyag és a megbeszélt kérdések alapján főpróba-szerűen begyakorlunk, figyelvén a nyelvtani, kiejtésbeli és stílusbeli elemekre, csak úgy mint a magabiztosság és tűzoltási-stratégiák elsajátítására

Időpont: 2020. október 9.

9.00-14.00 (szünetekkel)

Jelentkezési határidő: október 1.

 

Ár: 20.000 Ft

Helyszín: I. ker. Mátray u. 5-7.

Létszám: 4-6 fő (4 fő alatt a csoport nem indul)

Jelentkezés: a tandíj befizetésével átutalással

 

Szükséges nyelvtudás a workshopon való részvételhez: középfokú (B2) vagy „megkopott” középfokú nyelvtudás - bár jó pár éve nyelvvizsgáztál, de érted, amit mondanak és képes vagy egyszerű mondatokban kommunikálni)

Tel: 702800011

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

A workshop egyéni tréning keretében is elérhető

"Azt hittem egy nyelvórára jövök, de helyette egy teljes körű karrier coachingot kaptam angol nyelven. Beatrix pontosan tudja, hogy milyen kérdéseket kell feltennie, hogy tisztába jöjjünk magunkkal, az értékeinkkel, céljainkkal, így sokkal célirányosabban és tudatosabban és legfőképpen magabiztosabban tudjuk magunkat eladni az állásinterjún. Pont azokat kérdezték az interjún, amire készültünk, semmi meglepetés nem ért. Felvettek."  S. Anikó - pénzügyi igazgató

      Résztvevőink visszajelzéseiből     

"Számomra nagyon hasznos volt a workshop, de erre nem akkor és ott, és nem két nap múlva jöttem rá igazán, hanem akkor, amikor két hónappal később egy angol nyelvű telefonos állásinterjúra készültem, és elővettem a jegyzeteimet.

Tökéletes példa mondatokat találtam, rengeteg szó, kifejezés visszajött, és nagyon sokat segített az is, hogy át tudtam nézni/gondolni az összegyűjtött interjú kérdéseket." - dr Balogh Borsos Violetta - Compliance Manager

  • Instagram - White Circle
  • Blogger - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
0

© 2017 Designed by Trx - All rights reserved

FELNŐTTKÉPZÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: B/2020/004394