top of page

Állásinterjúra felkészítő workshop

ANGOL NYELVEN

MINICSOPORTOS OKTATÁS
 
A workshop időpontja:
2024. március 9. szombat 9.00
Jelentkezési határidő: március 1.

1 alkalmas tréning

job interview questions

Online oktatás

  • Munkát keres? Angol állásinterjúra készül?

  • Gazdasági, pénzügyi vagy jogi területen szeretne elhelyezkedni? Esetleg HR vagy mérnöki munka érdekli?

Jelentkezzen a következő angol nyelvű felkészítő workshopunkra!

JOB INTERVIEW QUESTIONS AND ANSWERS IN ENGLISH

Azoknak ajánlom ezt a workshopot, akik a közeljövőben szeretnének álláskeresésbe fogni vagy egy konkrét pozícióra szeretnék beadni a pályázatukat. A workshop nem csak nyelvi elemeket tartalmaz, hanem gyakorlati segítséget nyújt a valós élethelyzetekhez egy állásinterjún.

1 modul = 4 elem
+
45 oldalas E-book ajándékba:
a felkészítés segítő cikkekkel, tippekkel,
angol nyelvű minta kérdés-válaszokkal 

Amire számíthat a workshopon:

 

1. Célok meghatározása a hatékony és magával ragadó bemutatkozáshoz, majd ennek megírása, begyakorlása kiemelő szerkezetek, retorikai elemek, angol nyelvi fordulatok segítségével.

2. Állásinterjúk kérdéseinek gyakorlása - személyre szabott oktatás, tanácsadás, konkrét kérdésekkel és válaszokkal az adott pozícióra - amelyet a hallgató nyomtatott formában is megkap.

3. Állásinterjú begyakorlása - melyet a felkészítő anyag és a megbeszélt kérdések alapján főpróba-szerűen begyakorlunk, figyelvén a nyelvtani, kiejtésbeli és stílusbeli elemekre, csak úgy mint a magabiztosság és tűzoltási-stratégiák elsajátítására

4. Azonnali visszajelzés, fókusz, nyelvhelyesség, előadásmód módosítása és javítása a megfelelő hatás eléréséhez.

+

40 oldalas E-book ajándékba

kidolgozott angol nyelvű kérdésekkel - válaszokkal

Órák beosztása:

Session 1: 9.00-10.30

Szünet: 10.30- 10.45

Session 2: 10.45-12.00

Szünet: 12.00-12.15

Session 3: 12.15-13.30

 

Ár: 24.900 Ft

Helyszín: online oktatás

Létszám: 4-6 fő (4 fő alatt a csoport nem indul)

Jelentkezés: a tandíj befizetésével, átutalással

 

Szükséges nyelvtudás a workshopon való részvételhez: középfokú (B2) vagy „megkopott” középfokú nyelvtudás - bár jó pár éve nyelvvizsgáztál, de érted, amit mondanak és képes vagy egyszerű mondatokban kommunikálni)

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

A workshop egyéni tréning keretében is elérhető

Az órák ONLINE formában lesznek megtartva Zoom és Skype alkalmazások használatával, melyhez laptop vagy asztali gép szükséges. (Telefon NEM elegendő!)

      Résztvevőink visszajelzéseiből     

"Azt hittem egy nyelvórára jövök, de helyette egy teljes körű karrier coachingot kaptam angol nyelven. Beatrix pontosan tudja, hogy milyen kérdéseket kell feltennie, hogy tisztába jöjjünk magunkkal, az értékeinkkel, céljainkkal, így sokkal célirányosabban és tudatosabban és legfőképpen magabiztosabban tudjuk magunkat eladni az állásinterjún. Pont azokat kérdezték az interjún, amire készültünk, semmi meglepetés nem ért. Felvettek."  S. Anikó - pénzügyi igazgató

"Számomra nagyon hasznos volt a workshop, de erre nem akkor és ott, és nem két nap múlva jöttem rá igazán, hanem akkor, amikor két hónappal később egy angol nyelvű telefonos állásinterjúra készültem, és elővettem a jegyzeteimet.

Tökéletes példa mondatokat találtam, rengeteg szó, kifejezés visszajött, és nagyon sokat segített az is, hogy át tudtam nézni/gondolni az összegyűjtött interjú kérdéseket." - dr Balogh Borsos Violetta - Compliance Manager

bottom of page