Cambridge Exam

Próbavizsga & Practice 

Speaking Part

Online workshop

Tanuljatok online, párban!

Cambridge Mock Exam

1 alkalmas online óra párban

45 perc - 2 személy - 1 próbavizsga

Online vizsgatréning a szóbeli vizsgára

2 személyre

- online workshop

- te választod ki, hogy kivel jelentkezel

- teljes szóbeli Cambridge próbavizsga

- segítő angol nyelvű anyag a sikeres vizsgához, melyet a workshop végén megkaptok

- tippek, trükkök, titkok a sikeres szóbeli Cambridge vizsgákhoz

- azonnali visszajelzés a teljesítményetekről ill. lehetőség javításra

Kik vesznek részt?

Csak Ti ketten és én. Én a vizsgáztató, ti a vizsgázók szerepében

Kivel érdemes jelentkezni?

Aki szintén a Cambridge C1 Advanced nyelvvizsgára készül és aki hasonló szinten beszél angolul, mint te:  barátnőddel, osztálytársaddal, haveroddal, férjeddel, feleségeddel, pároddal, anyukáddal, gyermekeddel, munkatársaddal, osztálytársaddal, szomszéddal vagy bárkivel.

 

Ha elég bátor vagy egyedül is jelentkezhetsz, így az adott időpontra meghirdetjük az adott témában az  üres helyet a Te szinteden, hátha valakinek pont jó lesz, de ezt nem tudjuk garantálni.

Ami fontos: az online workshop felnőtteknek lett összeállítva, így min. 17 év felett kell, hogy legyetek mindketten.

Mi fog történni?

1. Az óra elején elmondom, hogy milyen feladatok vannak a szóbeli vizsgán és mire kell figyelnetek minden egyes feladatnál. Hogyan kezdjetek neki, hogyan kell kivitelezni, mire figyeljetek, mit NE tegyetek. Mi történik akkor ha leblokkoltok vagy ha a párotok nem tudja, hogy mit kell csinálni.

2. Egyenként, időre végigcsináljuk a szóbeli vizsga feladatait.

 

3. Visszajelzést kaptok a teljesítményetekről ill. hogy min kell javítanotok.

 

4. Ha nem jól sikerül valamelyik feladat, akkor a visszajelzés ismeretében kijavítjuk, megismételjük, csiszolgatjuk.

 

5. Az óra végén kaptok egy 3 oldalas kifejezésgyűjteményt, melyet az adott feladatoknál tudtok a vizsgára való készülésnél használni.

 

Mi a workshop célja?

Az online workshop célja, hogy a Cambridge C1 vizsgára készülő diákok, jelentkezők élesben, valódi vizsgaszituációban, valódi vizsgázótárssal tudják kipróbálni magukat. Nem az oktatóval fogtok vizsgát szimulálni, mert az nem ad reális képet nektek, hiszen az oktató nem a Ti szinteteken van és tudatosan irányíthatja a próbavizsga folyamatát. Nektek arra van szükségetek, mint az éles vizsgán egy veletek egy szinten lévő társatokkal folytassátok le a pármunkát és egy szakavatott oktató, vizsgáztató adjon visszajelzést a teljesítményetekről. 

Hogyan fogunk a workshop közben tanulni?

Mielőtt belekezdünk a próbavizsgába elmondom, hogy mire kell odafigyelnetek, milyen technikával fussatok neki egy-egy feladatnak. Ha megfelelő nyelvi szinten vagytok, akkor az esetek döntő többségében egyedül a vizsgatechnikán múlik a vizsga sikeressége. 

Milyen szinten kell beszélni hozzá angolul?

A workshop a C1 (felsőfok) szinten lévő résztvevőknek lett kifejlesztve, ezért felsőfokú szinten kell beszélnetek.

Ha nem vagytok ezen a szinten és még nem akartok vizsgázni, akkor NE jelentkezzetek a workshopra, mert felesleges stressz és pénzkidobás lesz. Sokan úgy gondolják, hogy először "megnézik" hogy milyen a szóbeli, aztán eldöntik, hogy ezt választják-e. Sajnos ez ennél a vizsgánál (sem) működik. A vizsga sikeressége alapvetően a nyelvi szinteteken múlik. Erre építjük rá a vizsgatechnikát. Hiába mondom el a tippeket, trükköket, ha nincs meg a kellő szókincs, akkor sajnos kellemetlenül fogjátok érezni magatokat.

Honnan tudjátok, hogy megfelelő szinten álltok? 

Erre a vizsgára mindenképpen tanárral érdemes készülni, így a tanárotok tud visszajelzést adni a szintetekről, illetve, hogy érdemes-e a vizsgába már belevágni.

Hogyan jelentkezzünk?

A jelentkezésnél a lap alján válasszátok ki, hogy melyik Próbavizsga érdekel benneteket, majd foglaljatok le egy szabad időpontot a naptárban. Majd adjátok meg a neveteket, adataitokat és a szinteteket. A visszaigazoló emailben találtok további információt. Ha nem tudod az időpontot, mert ajándékba veszed, akkor kattints lent az "Ajándékba veszem" gombra.

Kell valamivel készülnünk?

Igen! :-) Stabil internet kapcsolattal! Ez a legfontosabb.

Mivel online lesz a workshop, töltsétek le a laptopotokra vagy az asztali gépetekre a Zoom alkalmazást (mobiltelefon NEM megfelelő! ha valaki mégis mobillal "jön" órára, akkor sajnos nem fogja tudni közben használni a feladatlapokat és nem tudjuk megtartani a workshopot, így ugrik a pénzetek) Próbáljátok ki a kamerátokat, mikrofonotokat, hogy valóban működik-e.

Mikortól lehet foglalni időpontokat?

Bármikor, akár most is foglalhattok: 1 héttel a következő időpont előtt, 1 hónappal előre tudtok foglalni.

 

Hogyan tudunk fizetni?

Bankkártyával és PayPal-lal is tudtok fizetni. 

Le tudom mondani az időpontot, ha mégsem jó nekünk?

Igen, át tudjátok ütemezni másik napra, de csak min. 48 órával a lefoglalt időpont előtt. Ennél később már sajnos nem tudjátok törölni, így elvész a befizetésetek.

Ha ajándékba veszem, kapok ajándékkártyát?

Természetesen! Imádjuk az ajándékkártyákat. :D

Kifejezett személyre szóló, nyomtatható ajándékkártyákat állítunk ki, ha kéritek.

Ebben az esetben itt tudjátok megvásárolni az ajándékkártyát időpont foglalás nélkül:

ajándékkártya 1 general.png
Cambridge C1 Advanced szóbeli nyelvvizsgára felkészítő online tréning 2 főnek. 45 perces vizsgatréning kifejezetten a Cambridge nyelvvizsga feladatainak gyakorlásával - v...
Cambridge C1 Speaking Próbavizsga
45 perc
Ft9000

Lemondási feltételek: A Cambridge próbavizsgák lefoglalt időpontja minimum 48 órával az óra kezdése előtt átütemezhető másik szabad időpontra. A 48 órán belül történt lemondás sajnos nem változtatható.

  • Instagram - White Circle
  • Blogger - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
0

© 2017 Designed by Trx - All rights reserved

FELNŐTTKÉPZÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: B/2020/004394