Fontos tudnivalók a jelentkezéshez

- Jelentkező elfogadja, hogy a fenti űrlap kitöltése és elküldése online szerződéskötésnek minősül és fizetési kötelezettséget von magával. 

- A jelentkezés a tanfolyam díjának beérkezésével válik érvényessé.

- A fenti űrlapra való visszaigazoló emailben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat.

- Átutalásos és online befizetés beérkezését követően a számlát emailben küldjük a jelentkezőnek. 

- A csoportok maximális létszáma 6 fő. A létszám feltöltése a tanfolyam díjának befizetése alapján és nem az előzetes regisztráció alapján történik. Ha több mint 24 órát vár a tanfolyam díjának befizetésével, érdeklődjön újra a szabad helyek iránt.

- Ha az adott csoportra a honlapon meghirdetett jelentkezési határidőig nem jelentkezik a meghatározott minimum 5 fő, az oktatásszervező jogosult a tanfolyamot lemondani, a szerződéstől elállni, az esetlegesen már beérkezett tanfolyamdíjat köteles a jelentkezési határidőt követő nap éjfélig visszautalni a jelentkezőnek. 

- A jelentkezési űrlap kitöltésével és a tandíj átutalásával a jelentkező elfogadja és magára érvényesnak tartja a jelentkezés feltételeit. Az űrlap kitöltése és elküldése online szerződéskötésnek minősül.

- Lemondás: A tanfolyamra való jelentkezés a jelentkezési határidőig, éjfélig írásban, az info@szaknyelvioktatas.hu email címen lemondható. A fenti dátum utáni lemondás esetén a tandíj nem visszatérítendő, a jelentkezés nem módosítható és más órára fel nem használható a csoport kis létszámára való tekintettel.

- A jelentkező kijelenti, hogy nyelvtudása megfelelő az adott kurzus leírásánál meghatározott, minimálisan elvárt nyelvi szintnek. A jelentkező az angol nyelven tartott órákba be tud kapcsolódni, angolul társalgást tud folytatni. Szintfelmérő kitöltése esetén a jelentkező kijelenti, hogy önállóan töltötte ki az átküldött szintfelmérőt, mindenféle segédeszköz használata nélkül.

- A jelentkező tisztában van azzal, hogy online oktatás formájában meghirdetett kurzusoknál az órák online kerülnek megtartásra Zoom vagy Skype szoftverek használatával. Ebben az esetben a jelentkező vállalja, hogy rendelkezik stabil internet kapcsolattal és mikrofonnal, kamerával felszerelt számítógéppel/laptoppal/Ipaddal és az első óra előtt letölti a Zoom és Skype alkalmazásokat – melyen keresztül az oktatásba be tud kapcsolódni. Okostelefon nem elegendő az órák követésére. A jelentkező felelőssége az internet kapcsolat és a fenti technikai eszközök, alkalmazások beszerzése, üzembe helyezése és előzetes kipróbálása. Minden esetben a résztvevőt terheli a saját technikai eszközeinek vagy az internet kapcsolatának hiányosságából vagy hibájából adódó távolmaradás az online óráról. Ebben az esetben kompenzáció a résztvevőnek nem jár.

 

© 2017 Designed by Trx - All rights reserved

0