top of page

Csoportos kurzusok

COVID

ÓVINTÉZKEDÉSEK

Kontaktórás, a nyelvstúdióban meghirdetett tantermi kurzusokhoz

Mivel a kurzusaink minicsoportosak - maximum 6 fő részvételével zajlanak - személyes oktatás keretében kezdjük el a tanfolyamot, és ha szükséges lesz kijárási korlátozások miatt, online folytatjuk.

Néhány alapvető biztonsági intézkedést mi is betartunk:

 

Az orrot-szájat takaró maszk viselése az óra alatt végig ajánlott, de jelenleg nem kötelező. Mivel egy asztalnál ülnek és gyakori a pármunka, szókártyák, feladatkártyák, képek cserélgetése, ezért fontos, hogy magát, illetve a mellette ülőt is védje az esetleges fertőzéstől. 

Ezért kérném, hogy használjon kézfertőtlenítőt is, 

ez lesz elérhető a teremben.

Az órák előtt az asztalokat mindig lefertőtlenítjük.

 

A teremben gyakran szellőztetünk, ezért téli őszi-téli időszakban hozzon magával pulóvert is.

Óra előtt vagy a szünetben: az előtérben, a konyhában vagy az udvaron a padon van lehetőség maszk nélkül is teázásra, kávézásra, étkezésre stb.

Ha betegnek érzi magát, kérnénk, hogy maradjon otthon, az órai anyaggal való felzárkózást emailben biztosítjuk.

 

Ha esetleg komolyabb szigorítások lépnek életbe, kérem készüljön fel arra is, hogy az órákat online kell folytatnunk Zoom és Skype alkalmazások használatával.

FONTOS: A kontaktórásnak meghirdetett kurzusok esetén kizárólag akkor térünk át online oktatásra, ha ezt kormányrendeletben kötelezővé teszik!

Felhívom a hallgatók figyelmét, hogy hibrid oktatásra (azaz egy órán belül valaki személyesen, más pedig online jelentkezik be)

NINCS LEHETŐSÉG!

bottom of page